EL PEIX DE LA PLAÇA DE CUBA

DE LA MAR A LA TAULA

El Peix de la Plaça de Cuba neix després de cinc generacions dedicant-nos al mar, a la compra-venta de peix i marisc a la subhasta d’Arenys de Mar i Mercabarna. També elaborem fumet de peix i salmó marinat per la nostra peixateria i pel sector de la restauració.

 
Hem volgut fer un pas més enllà i fer créixer una nova aleta a la nostra reconeguda Peixateria Carme a Mataró, endinsant-nos al sector de la restauració per apropar el peix de qualitat i assequible al públic i transmetre-us la nostra experiència en aquest món.

 

Ens hem inspirat en la cultura britànica prioritzant el peix de la nostra costa. Volem canviar la forma tradicional de menjar peix, i poder fer arribar al públic una altra manera, també saludable, de consumir peix de qualitat fora de casa.

ELS INICIS 2014

Estrenem el El Peix de la Plaça de Cuba amb molts motius marítims i un estil britànic. Amb una barra llarga amb tamborets i barrils en comptes de taules.

DESPRÉS DE LA REFORMA 2018

Reformem l’espai per fer una cuina interior i posar taules. A més, modernitzem la decoració sense perdre els tocs marítims i habilitem el pis de dalt amb més taules.